Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση ISO 9001: 2000 για τη Κυριακούλης

Η εταιρία Κυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες Ναυτιλιακή, έπειτα από αξιολόγηση από τον έγκυρο φορέα Bureau Veritas Quality International, πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2000.

Πιστοποίηση ISO 9001: 2000 για τη Κυριακούλης
Η ελληνική εταιρία Kυριακούλης Ναυτιλιακή, που δραστηριοποιείταιστο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2000 έπειτα από επιτυχή αξιολόγηση στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας η οποία διενεργήθηκε από τον έγκυρο φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Quality International.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Κυριακούλης Ναυτιλιακή, έχοντας επιδείξει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες, γίνεται η πρώτη εταιρία εκμετάλλευσης σκαφών αναψυχής, παγκοσμίως, στην οποία αποδίδεται πιστοποιητικό ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001: 2000.

Το Εγχειρίδιο Διασφάλισης Ποιότητας αποτελεί το ανώτατο πεδίο τεκμηρίωσης της Κυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες Ναυτιλιακή Α.Ε. για όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με την ποιότητα και δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για όλες τις δραστηριότητες διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Εγχειρίδιο Διασφάλισης περιγράφει το Σύστημα Ποιότητας της εταιρίας και καθορίζει με σαφήνεια όλες τις διαδικασίες ναύλωσης, ελέγχου και επιθεωρήσεων αλλά και γενικότερα, τον τρόπο διεξαγωγής του συνόλου των διεργασιών στην επιχείρηση με αποκλειστικό στόχο την επίτευξη της βέλτιστης δυνατής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές πώλησης της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v