Την κυπριακή "Pareen" εξαγόρασε η Πλαστικά Θράκης

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει ότι απέκτησε ποσοστό συμμετοχής 100% στην κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «Pareen Ltd», η οποία είχε ιδρυθεί την 21η Ιανουαρίου 2010 με μετοχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ.

Την κυπριακή Pareen εξαγόρασε η Πλαστικά Θράκης
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει ότι απέκτησε ποσοστό συμμετοχής 100% στην κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «Pareen Ltd», η οποία είχε ιδρυθεί την 21η Ιανουαρίου 2010 με μετοχικό κεφάλαιο 1.000 Ευρώ, διαιρούμενο σε 1.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 1 Ευρώ εκάστης.
 
Η «Pareen Ltd» η οποία δεν είχε αναπτύξει ουσιαστική δραστηριότητα μέχρι την κτήση της από την Εταιρεία, θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία εσωτερικής αναδιοργάνωσης του Ομίλου της Εταιρείας σε επίπεδο νομικών προσώπων.

Αμέσως μετά την κατά 100% ως άνω εξαγορά της, η κυπριακή εταιρεία αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, με την έκδοση νέων μετοχών με τιμή έκδοσης υπέρ τα άρτιο και ειδικότερα με την έκδοση 10.000 νέων μετοχών με τιμή διάθεσης 712 Ευρώ εκάστης, την πλήρη κάλυψη των οποίων νέων μετοχών έχει αναλάβει η Εταιρεία.

Με το εισφερόμενο ως άνω ποσό από την αποφασισθείσα αύξηση η «Pareen Ltd» θα προχωρήσει στην έναρξη υλοποίησης της ως άνω διαδικασίας εσωτερικής αναδιοργάνωσης των θυγατρικών του Ομίλου που εδρεύουν στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v