Πλ. Θράκης: Αύξηση κεφαλαίου θυγατρικής στις ΗΠΑ

Η εταιρεία "Πλαστικά Θράκης" ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία "Thrace Linq Inc." αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την έκδοση 500.000 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 10 δολαρίων εκάστης.

Πλ. Θράκης: Αύξηση κεφαλαίου θυγατρικής στις ΗΠΑ
Η εταιρεία "Πλαστικά Θράκης" ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία "Thrace Linq Inc." που εδρεύει στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τεχνικών υφασμάτων αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την έκδοση 500.000 νέων κοινών μετοχών, ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης 10 δολαρίων εκάστης.

Η εν λόγω αύξηση θα καλυφθεί στο σύνολό της από την κατά 100% θυγατρική της Εταιρείας κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία "Pareen Ltd".

Μετά από την ολοκλήρωση της κάλυψης της αυξήσεως το κεφάλαιο της "Thrace Linq Inc." θα ανέρχεται σε 5.100.000 δολάρια ΗΠΑ διαιρούμενο σε 510.000 κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας 10 δολαρίων εκάστης.

Το ποσό της εν λόγω αυξήσεως θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης της "Thrace Linq Inc." με σκοπό την κάλυψη των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v