Frigoglass: Αίτηση ανάκλησης απόφασης του ΧΑ

Αίτηση για ανάκλησης της απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. αναφορικά με την έγκριση εισαγωγής 76.144 μετοχών μετά την ολοκλήρωση του stock option plan, κατέθεσε η Frigoglass όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρία.

Frigoglass: Αίτηση ανάκλησης απόφασης του ΧΑ
Αίτηση για ανάκλησης της απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. αναφορικά με την έγκριση εισαγωγής  76.144 μετοχών μετά την ολοκλήρωση του stock option plan, κατέθεσε η Frigoglass όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρία. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Frigoglassη εν λόγω τροποποίηση ήταν επιβεβλημένη, λόγω μη προσαρμογής της τιμής άσκησης των ως άνω δικαιωμάτων προαίρεσης που έπρεπε να είχε λάβει χώρα δυνάμει της από 13.6.2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κατόπιν της τροποποίησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με την από 31 Μαΐου 2011 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Ενόψει των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προέβη στην αντικατάσταση του ως άνω από 29.06.2011 πρακτικού του, δυνάμει του από 07.09.2011 πρακτικού, αναφέροντας τις ορθές τιμές άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών, και το ορθό ποσό αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αντίστοιχα και προέβη στην πιστοποίηση καταβολής του ως άνω ορθού ποσού αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, η Εταιρεία κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της από 05/09/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναφορικά με την έγκριση εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των ως άνω 76.144 νέων μετοχών της Εταιρείας και ακύρωσης της προγραμματισμένης πίστωσης των ως άνω μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων, καθώς και κάθε άλλης ενέργειας σχετικής με την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών αυτών, δυνάμει της ανωτέρω απόφασής.

Μόλις ολοκληρωθεί η ως άνω ανάκληση της από 05/09/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Εταιρεία θα υποβάλει νέα αίτηση έγκρισης εισαγωγής των ως άνω 76.144 νέων μετοχών της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v