Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αxon Συμμετοχών: Ακύρωση Γ.Σ. για reverse split

Ανακλήθηκε η από 09.08.2011 απόφαση του ΔΣ της Αxon Συμμετοχών για την πραγματοποίηση Γ.Σ. στις 19.09.2011 με θέμα την αύξηση της ονομαστικής αξίας με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών της (reverse split).

Αxon Συμμετοχών: Ακύρωση Γ.Σ. για reverse split
Ανακλήθηκε η από 09.08.2011 απόφαση του ΔΣ της εταιρείας Axon Συμμετοχών για την πραγματοποίηση Γ.Σ. στις 19.09.2011 με μοναδικό θέμα την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών της εταιρείας (συνένωση μετοχών - reverse split).

Η ανάκληση πραγματοποιείται κατόπιν της τροποποιήσεως του Κανονισμού Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ειδικότερα κατόπιν της κατάργησης της υποπαραγράφου (6) της παραγράφου 7.2.5. που αποφασίστηκε στην υπ αριθμ. 16/16.08.2011 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εγκρίθηκε με την υπ αριθμ. 594/19.08.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Με την ως άνω τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εκλείπει πλέον ο λόγος που είχε συγκληθεί η προαναφερόμενη Εκτακτη Γενική Συνέλευση, δηλαδή η αποφυγή της μεταφοράς των μετοχών της Εταιρείας στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών, λόγω του ότι για διάστημα τριών συνεχόμενων ημερών διαπραγμάτευσης, η μέση τιμή κλεισίματος της μετοχής κατήλθε των 0,30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v