Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διήμερο Bazaar από τη Μοτοδυναμική

Η Μοτοδυναμική επίσημη αποκλειστική διανομέας της ΥΑΜΑΗΑ Motor Corp. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενός BAZAAR μοναδικών προσφορών που ξεπερνούν και το 80%.

Διήμερο Bazaar από τη Μοτοδυναμική
Η Μοτοδυναμική επίσημη αποκλειστική διανομέας της ΥΑΜΑΗΑ Motor Corp. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, καθώς και των εταιρειών Alpinestars, Shark, CMS, Richa, Ohlins, Termignoni, Continental, ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενός BAZAAR μοναδικών προσφορών που ξεπερνούν και το 80%.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι προσφορές αφορούν συλλογές αξεσουάρ προηγούμενων ετών σε άριστη κατάσταση (καινούργια) και σε πραγματικά ανεπανάληπτες τιμές!

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μοτοδυναμικής στον Ασπρόπυργο, Θέση Κύριλλος, έξοδος 4 της Αττικής Οδού, και οι ώρες λειτουργίας θα είναι:
• Σάββατο 22/10 από 10:00 έως 18:00
• Κυριακή 23/10 από 10:00 έως 14:00

Είναι μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας και να επιλέξετε τα είδη που σας ταιριάζουν από τις κορυφαίες εταιρείες Alpinestars, Shark, Richa: κράνη, μπότες, δερμάτινα ή υφασμάτινα μπουφάν, παντελόνια και φόρμες για όλες τις προτιμήσεις, σε απίθανες τιμές που θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτό το διήμερο(*).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμμή επικοινωνίας
801-11-926242,καθώς και στα τηλέφωνα 210 6293-552/522.

(*) Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι αγορές θα μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο μετρητοίς. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ :
• Ερχόμενοι από Αττική Οδό, βγαίνετε στην έξοδο 4 (Ασπρόπυργος)
• Ακολουθείτε την πινακίδα προς “Κύριλλο”.
• Ύστερα από 200 περίπου μέτρα στρίβετε αριστερά (πινακίδα YAMAHA-ΜΟ


Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1992 ως YAMAHA MOTOR HELLAS Α.Ε., ενώ το 2001 ο διακριτικός τίτλος άλλαξε σε ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ενόψει της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Είναι εισηγμένη στο ΧΑ από τον Ιούνιο του Ιούνιο του 2005 και η μετοχή της διαπραγματεύεται με την ονομασία ΜΟΤΟ.

Οι κύριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία ευρείας σειράς προϊόντων YAMAHA για την απόλαυση της κίνησης στη στεριά και στη θάλασσα: μηχανοκίνητα Δίκυκλα, πλήρη σειρά δίχρονων και τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων, έσω-εξωλέμβιους κινητήρες, WaveRunners® (jet θάλασσας), φουσκωτά σκάφη tender/ sport tender (YAM), τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους (ATVs), οχήματα χιονιού (Snowmobiles), οχήματα golf (Golf cars), ηλεκτρογεννήτριες, πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών «Yamaha Genuine», λιπαντικά κινητήρων μοτοσυκλετών και μηχανών θάλασσας «Υamalube».

Με στόχο τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης πρότασης, διανέμει κορυφαία ονόματα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ άλλων : ελαστικά δικύκλων CONTINENTAL, ένδυση/υπόδηση αναβάτη ALPINESTARS, αναρτήσεις OHLINS, κράνη SHARK, ένδυση αναβάτη RICHA, σκάφη πολυεστερικά ως 11μ. JEANNEAU, εξωλέμβιους κινητήρες, σκάφη πολυεστερικά & φουσκωτά SELVA.

Η δραστηριότητα της ΥΑΜΑΗΑ έχει μετακινηθεί από το 2009 σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο. Ο Όμιλος διαθέτει ένα εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα και τρεις θυγατρικές : ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Αττική, ΜOTODYNAMICS Srl. στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, και MOTODYNAMICS Ltd. στη Σόφια Βουλγαρίας.

Από τον Μάιο του 2011 ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον Κλάδο Αυτοκινήτων με την ανάληψη της διανομής των αυτοκινήτων PORSCHE στην ελληνική αγορά. H δραστηριότητα της PORSCHE διατηρείται στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας του κτηρίου Porsche Center Athens, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v