Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου

Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού ύψους ενός (1) ευρώ ανά μετοχή, ενέκριναν στις 24/10 η μέτοχοι της Ανδρομέδας, ενώ απέρριψαν τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.

Ανδρομέδα: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου
Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού ύψους ενός (1) ευρώ ανά μετοχή, ενέκριναν στις 24/10 η μέτοχοι της Ανδρομέδας, ενώ απέρριψαν τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.

Αναλυτικότερα,  στη Γ.Σ. αποφασίστηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 26.870.000 ευρώ, με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 1 ευρώ ανά μετοχή, με ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα ανέρχεται σε 17.734.200,00 ευρώ διαιρούμενο σε 26.870.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,66 λεπτών η κάθε μία. 

Για το δεύτερο θέμα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε αρνητικά. Δηλαδή δεν ενέκρινε τη «Λύση και εκκαθάριση της Εταιρίας, το διορισμό εκκαθαριστών και τον καθορισμό της αμοιβής τους».

Για το τρίτο θέμα, οι μέτοχοι ενημερώθηκαν για την εν εξελίξει αγορά ιδίων μετοχών, που πραγματοποιείται με βάση την από 2/8/2011 σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v