Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Elinoil: Εξόφληση πετρελαίου σε 3 άτοκες δόσεις

Η Elinoil φροντίζει για μια ακόμη φορά το συμφέρον των πελατών της και προσφέρει τη δυνατότητα για εξόφληση του πετρελαίου θέρμανσης μέσω πιστωτικής κάρτας, σε 3 άτοκες δόσεις.

Elinoil: Εξόφληση πετρελαίου σε 3 άτοκες δόσεις
Η Elinoil φροντίζει για μια ακόμη φορά το συμφέρον των πελατών της και προσφέρει τη δυνατότητα για εξόφληση του πετρελαίου θέρμανσης μέσω πιστωτικής κάρτας, σε 3 άτοκες δόσεις.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές εντός Αττικής που επιλέγουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από την ελίν καλώντας στο 801 11 802 11 ή στο 210 62 41 600, μπορούν να εξοφλήσουν την αγορά τους σε 3 άτοκες δόσεις*.

Να σημειωθεί ότι η ελίν, εκτός από τις ευκολίες που προσφέρει στην εξόφληση, διασφαλίζει τη σωστή ποσότητα και την άριστη ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης για κάθε πελάτη της. Η εταιρία χρησιμοποιεί για τη διανομή, υπαλλήλους οδηγούς και ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα, εφοδιασμένα με συστήματα εντοπισμού θέσης GPS και μετρητές στάθμης καυσίμου ενώ παράλληλα, εξειδικευμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους των παραδόσεων. Ακόμη η ελίν, μέσω της ιστοσελίδας της www.elin.gr, ενημερώνει τους καταναλωτές για τη σωστή διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης.

* Η δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις ισχύει για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών VISA & MasterCard, εξαιρουμένων των καρτών των τραπεζών Εθνικής και Citibank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v