Νίκας: Γιορτή ανακύκλωσης

Η εταιρεία αλλαντικών NIKAS, με τη σειρά προϊόντων “NIKAS Junior” διοργάνωσε για τους μικρούς της φίλους ακόμα μια επιτυχημένη Γιορτή Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ-Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Νίκας: Γιορτή ανακύκλωσης
Η εταιρεία αλλαντικών NIKAS, με τη σειρά προϊόντων “NIKAS Junior” διοργάνωσε για τους μικρούς της φίλους ακόμα μια επιτυχημένη Γιορτή Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ-Περιβαλλοντική Διαχείριση, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, που υποστηρίζει.

Ειδικότερα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στο Κέντρο, τα παιδιά του 11ου Δημοτικού σχολείου του Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν στην πράξη και να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό με θέμα «βρες το κρυμμένο παριζάκι και κέρδισε για το περιβάλλον!».

Το εορταστικό κλίμα ενίσχυσαν τόσο ο ξυλοπόδαρος όσο και ο ζογκλέρ, που ανέλαβαν να μεταδώσουν στα παιδιά την αξία της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτή είχε ο Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης, μέσα από τον οποίο οι μικροί ανακυκλωτές κέρδισαν πλούσια δώρα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: η Brand Manager της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, κ. Χρυσάνθη Κοροπούλη, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν: η Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, κ. Εύη Μωραiτίδου, ο γνωστός ηθοποιός, κ. Ρένος Χαραλαμπίδης και ο τραγουδιστής, κ. Θάνος Τζάνης, ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v