Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η CPI πραγματοποιεί εκπαίδευση IP Surveillance

H CPI πραγματοποίησε εκπαίδευση για λύσεις ασφάλειας και εποπτείας, για τους συνεργάτες της που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής.

Η CPI πραγματοποιεί εκπαίδευση IP Surveillance
H CPI πραγματοποίησε εκπαίδευση για λύσεις ασφάλειας και εποπτείας, για τους συνεργάτες της που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής. Συνολικά 45 εταιρείες και 60 συνεργάτες παρακολούθησαν την ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CPI.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκπαίδευσης ήταν η ενημέρωση των εταιρειών πληροφορικής που συμμετείχαν για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη αγορά «Εποπτείας και Καταγραφής Γεγονότων», καθώς και για τη στρατηγική της CPI για τη συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, συνεργάτες της CPI παρουσίασαν επιτυχημένες εγκαταστάσεις που έχουν υλοποιήσει σε συνεργασία με τη CPI.

Ο κος Σταύρος Δασκαλάκης, Διευθυντής Δικτύου Διανομής & Λύσεων Ν.Ε της CPI, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης IP Surveillance και την συμμετοχή των συνεργατών μας. Αυτή η ενημέρωση στόχο έχει να συμβάλλει στην ανάπτυξή των συνεργατών μας σε μία ανταγωνιστική αγορά που παρουσιάζει μία δυναμική».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v