Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση του Π. Τσινάβου της ΚΡΙ ΚΡΙ

Ο κος Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ-ΚΡΙ, βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Δυναμικά αναπτυσσόμενου επιχειρηματία» για το 2011.

Βράβευση του Π. Τσινάβου της ΚΡΙ ΚΡΙ
Η Κρι Κρι, ως η πρωτοπόρος Σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος που αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την καλλιέργεια του καλύτερου κλίματος εργασίας όπου οι εταιρικές αξίες δεν διαχωρίζονται από τις προσωπικές αξίες των εργαζομένων, και διατηρεί το εμπνευσμένο όραμά της μέσα από τα ηγετικά της στελέχη.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας κατάφερε να πετύχει μια ακόμα σημαντική διάκριση. Ο κος Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της κορυφαίας Σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας Κρι-Κρι, βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Δυναμικά αναπτυσσόμενου επιχειρηματία» για το 2011, μια από τις τέσσερις βασικές κατηγορίες διάκρισης του θεσμού της Ernst & Young, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το γεγονός της διάκρισης αυτής επιβεβαιώνει ότι η ΚΡΙ- ΚΡΙ, αμιγώς Ελληνική εταιρεία, επενδύει άφοβα στο επιχειρείν και ουσιαστικά συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς αλλά και στην γενικότερη πρόοδο της εθνικής οικονομίας.

Ο διαγωνισμός της Ernst & Young «Επιχειρηματίας της Χρονιάς», αποτελεί παγκόσμιο θεσμό που πραγματοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια σε 50 χώρες. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για 3η φορά και ο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς», που θα αναδειχθεί σε τελετή απονομής, στις 7 Δεκεμβρίου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «World Entrepreneur Of The Year», το Μάιο του 2012, στο Monte Carlo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v