Ευρωσύμβουλοι: Ανέλαβε 3 έργα αξίας 700 χιλ. ευρώ

Τρία νέα έργα εκτός Ελλάδος, προϋπολογισμού 700 χιλ. ευρώ ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι. Στα έργα περιλαμβάνονται η οργάνωση του Εθνικού Φορέα Ελέγχου Τροφίμων της Τσεχίας αλλά και η εκπαίδευση στελεχών τοπικής αυτοδιοίκησης στα Σκόπια.

Ευρωσύμβουλοι: Ανέλαβε 3 έργα αξίας 700 χιλ. ευρώ
Τρία νέα έργα εκτός Ελλάδος, προϋπολογισμού 700 χιλ. ευρώ, ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία με την εταιρεία QPLAN ανέλαβε την οργάνωση του Εθνικού Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) της Τσεχίας προϋπολογισμού 400 χιλ. ευρώ. Επίσης στα Σκόπια με ανάθεση από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (UNDP) – από τα κονδύλια της Αναπτυξιακής του βοήθειας – υλοποιεί έργο για Εκπαίδευση Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα Αστικού σχεδιασμού.

Τέλος η εταιρία ανέλαβε δύο έργα στο Πακιστάν σε θέματα οργάνωσης Συστημάτων Πρόνοιας και Υγείας με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και τα τρία έργα έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης το πρώτο τρίμηνο του 2005.

Είναι σημαντικό, τονίζεται στην ανακοίνωση της Ευρωσύμβουλοι, ότι τα έργα εκτός Ελλάδας αποτελούν την κύρια πηγή εσόδων της εταιρίας διαμορφώνοντας ένα μερίδιο στο τζίρο της εταιρείας που ξεπερνά το 80% με βάση τα στοιχεία του 9μήνου του 2004.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η World Bank και πολύ πρόσφατα ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών είναι οι βασικοί πελάτες αλλά και μηχανισμοί χρηματοδότησης των έργων που υλοποιεί η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v