Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Την έκδοση ΜΟΔ έως 15 εκατ. ενέκρινε η ΓΣ

Την έκδοση Μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 2ετούς διάρκειας και ύψου έως 15 εκατ. ευρώ, το νέο ΔΣ και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των τυχερών παιγνίων, ενέκρινε η ΓΣ της Dionic.

Dionic: Την έκδοση ΜΟΔ έως 15 εκατ. ενέκρινε η ΓΣ
Την έκδοση Μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 2ετούς διάρκειας και ύψου έως 15 εκατ. ευρώ, το νέο ΔΣ και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των τυχερών παιγνίων, ενέκρινε η ΓΣ της Dionic.   

Αναλυτικότερα ελήφθησαν αποφάσεις επί του συνόλου των θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως και ειδικότερα:

1. Επί του πρώτου θέματος η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί τις συμφωνηθείσες τροποποιήσεις και επικαιροποιήσεις των συμβατικών όρων του από 25.6.2008 Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με την Τράπεζα Alpha Bank, που εκδόθηκε δυνάμει της από 17.6.2008 απόφασης της Β’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Εταιρίας σχετικά με την αλλαγή του περιθωρίου του επιτοκίου της τράπεζας καθώς και την δυνατότητα παροχής εμπράγματης ασφάλειας εφ όσον τούτο κριθεί απαραίτητο.

2. Επί του δεύτερου θέματος η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα και μέσω διαδικτύου, είτε άμεσα είτε συμμετέχοντας σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται ή επενδύουν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες με αντίστοιχη τροποποίηση ?συμπλήρωση του καταστατικού.

Ειδικότερα στο άρθρο 3 του καταστατικού προστίθενται νέα στοιχεία - υποπαράγραφοι υπ΄αριθμόν 41 και 42 όπου θα αναφέρεται ως σκοπός της εταιρίας «Η οργάνωση- διαχείριση η διεξαγωγή και η εκμετάλλευση τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα, η απόκτηση αδείας, η δημιουργία δικτύου καταστημάτων ιδιόκτητου ή franchise, η εμπορία-αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού με εξοπλισμό, λογισμικό κλπ, η παροχή υπηρεσιών για την εγκατάσταση λειτουργία, εκμετάλλευση χώρων και μηχανημάτων, η συμμετοχή σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή επενδύουν στις παραπάνω δραστηριότητες.

Η οργάνωση- διαχείριση συστήματος ON LINE για τη διεξαγωγή και εκμετάλλευση τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου, η απόκτηση αδείας, η δημιουργία Ιστοτόπου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στοιχηματισμού και γενικά τυχερών διαδικτυακών τυχερών ή και τεχνικών παιγνίων, η εμπορία-αντιπροσώπευση οίκων του Εξωτερικού με εξοπλισμό, λογισμικό κλπ, η παροχή υπηρεσιών για την εγκατάσταση λειτουργία, εκμετάλλευση, η συμμετοχή σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή επενδύουν στις παραπάνω δραστηριότητες»

3. Επί του τρίτου θέματος η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 20.899.130 επί συνόλου 20.899.130 παρισταμένων και εκπροσωπουμένων) την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με τον ορισμό, μεταξύ αυτών, των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 4 παρ. 1 του ν. 3016/2002 “περί Εταιρικής Διακυβέρνησης”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα διοικήσει την εταιρία για μία τριετία, της θητείας του παρατεινομένης αυτόματα μέχρι την σύγκληση της αμέσως επόμενης τακτικής γενικής συνέλευσης μετά την λήξη της θητείας του, σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 2 του καταστατικού και το άρθρο 19 παρ. 1 του ν. 2190/1920.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται απο τους κάτωθι:

1. Ιωάννη ? Νικόλαο Μεσημέρη του Γεωργίου
2. Θωμά Ρούμπα του Ιωάννη
3. Χρήστο Μπιζούμη του Μίμη
4. Κωνσταντίνος Θεοτοκάς του Στεφάνου
5. Βασίλειος Παππάς του Κωνσταντίνου
6. Αλέξανδρος Λαβράνος του Σταματίου
7. Ιωάννης Βενέτης του Ζώη

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση, κατόπιν ενημέρωσης του Προέδρου της και αφού εξέτασε τη συνδρομή των κριτηρίων για την απονομή της ιδιότητας του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, διορίζει ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου τους κ.κ. Αλέξανδρο Λαβράνο του Σταματίου και Ιωάννη Βενέτη του Ζώη.

4. Επί του τέταρτου θέματος η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 20.899.130 επί συνόλου 20.899.130 παρισταμένων και εκπροσωπουμένων):

(α) την έκδοση μετατρέψιμου (με κοινές μετά ψήφου μετοχές) ομολογιακού δανείου, διάρκειας δύο (2) ετών, μέχρι του ποσού των δεκαπέντε εκατομμυρίων Ευρώ (15.000.000€), μη διαπραγματεύσιμου, το οποίο θα εκδοθεί άπαξ ή σε Σειρές, εντός της αμέσως κατωτέρω οριζόμενης περιόδου διαθεσιμότητας, με κατάργηση των δικαιωμάτων προτίμησης, με σκοπό την εξαγορά εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε στρατηγικούς κλάδους για τον όμιλο Ντιονίκ ΑΕΒΕ, σε περίπτωση δε μη διάθεσης του συνόλου των ομολογιών, το δάνειο να εκδοθεί μέχρι του ποσού που τελικώς θα καλυφθεί.

(β) την έκδοση του ομολογιακού δανείου μέχρι την 31/3/2012 και τη διάθεσή του μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, προς ενδιαφερόμενους επενδυτές. Για την έκδοση ομολογιακού δανείου θα εκδοθούν μετατρέψιμες ομολογίες, ονομαστικής αξίας έκαστη πενήντα χιλιάδων Ευρώ (50.000€).

(γ) το λόγο μετατροπής έκαστης ομολογίας οριζόμενο ως σαράντα χιλιάδες (40.000) νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών του Ευρώ (0,30€) εκάστη, για κάθε μια μετατρέψιμη ομολογία.

(δ) τον ορισμό του χρόνου ασκήσεως του δικαιώματος μετατροπής ως ακολούθως: Το δικαίωμα μετατροπής θα μπορεί να ασκηθεί οποτεδήποτε από την επομένη ημέρα της έκδοσης έκαστης ομολογίας και μέχρι τη λήξη του δανείου σε κάθε εργάσιμη ημέρα.

(ε) τον ορισμό του τρόπου ασκήσεως του δικαιώματος μετατροπής ως ακολούθως: Το δικαίωμα μετατροπής θα ασκείται με έγγραφη δήλωση που θα απευθύνει ο ομολογιούχος στην Εταιρία μία (1) εργάσιμη ημέρα προ της ημερομηνίας μετατροπής, στην οποία θα επισυνάπτονται και παραδίδονται οι τίτλοι των Ομολογιών των οποίων ζητείται η μετατροπή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v