Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκρότηση του Δ.Σ. της Dionic σε Σώμα

Tη συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα, μετά την εκλογή του από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 12ης Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε η Dionic.

Συγκρότηση του Δ.Σ. της Dionic σε Σώμα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Dionic που εξελέγη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά τη συνεδρίαση της 12ης Δεκεμβρίου 2011, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των παρισταμένων μελών του, εκλέγει μετά από νόμιμη ψηφοφορία σύμφωνα με το καταστατικό, ως Πρόεδρο του Δ.Σ. με την ιδιότητα του μη εκτελεστικού μέλους τον κ. Ιωάννη-Νικόλαο Μεσημέρη, ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. με την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους τον κ. Χρήστο Μπιζούμη και ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας με την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους τον κ. Θωμά Ρούμπα.

Οι υπόλοιποι εκλεγέντες θα είναι απλά μέλη του Δ.Σ. με τις ιδιότητες των εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών. Με την ιδιότητα των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ εξελέγησαν, με την ανωτέρω σημερινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, οι κκ. Αλέξανδρος Λαβράνος του Σταματίου και Ιωάννης Βενέτης του Ζώη.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διαρκέσει μέχρι την σύγκληση της αμέσως επόμενης μετά την λήξη της τριετούς θητείας τους Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας.

Κατ' ακολουθία των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα έχει ως εξής:

1. Ιωάννης – Νικόλαος Μεσημέρης Πρόεδρος Δ.Σ. – Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. Χρήστος Μπιζούμης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Εκτελεστικό Μέλος

3. Θωμάς Ρούμπας, Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος

4. Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, Μέλος Δ.Σ. – Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. Βασίλειος Παππάς, Μέλος Δ.Σ. – Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. Αλέξανδρος Λαβράνος, Μέλος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. Ιωάννης Βενέτης, Μέλος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v