Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Iδρυση θυγατρικής στην Ουκρανία από την Ελτον

Η ΕΛΤΟΝ προχώρησε στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Ουκρανία με την επωνυμία «ELTON CORPORATION O.O.O.» με αρχικό εταιρικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ.

Iδρυση θυγατρικής στην Ουκρανία από την Ελτον
Η ΕΛΤΟΝ  προχώρησε στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Ουκρανία με την επωνυμία «ELTON CORPORATION O.O.O.» με αρχικό εταιρικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ.

Μοναδικός μέτοχος της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι η Ελτον. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Χάρκοβ, σημαντική βιομηχανική περιοχή της Ουκρανίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η βασική δραστηριότητα της νέας εταιρείας είναι η εισαγωγή, διανομή, εμπορία και αντιπροσώπευση πρώτων υλών για την βιομηχανία.

Ο Όμιλος Ελτον δραστηριοποιείται στην εμπορία βιομηχανικών πρώτων υλών για τρόφιμα,ποτά,χρώματα,κόλλες,δομικά,καλλυντικά,φάρμακα,απορρυπαντικά,ζωωτροφές, αγροχημικά, λιπάσματα καθώς και προϊόντων επεξεργασίας νερού, μετάλλων, κλωστοϋφαντουργίας, χάρτου, δέρματος με πολυετή παρουσία στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία.

Η νέα εταιρεία στην Ουκρανία ιδρύθηκε στα πλαίσια της εξωστρεφούς πολιτικής του Ομίλου Ελτον που επεκτείνει και ενισχύει τις δραστηριότητές του σε υποσχόμενες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v