Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Ο Π. Ιακώβου νέο μέλος στο ΔΣ

Την εκλογή του νέου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, Πέτρου Ιακώβου, ανακοίνωσε η AS Company σε αντικατάσταση του Κ. Ριζόπουλου που απεβίωσε στις 15 Νοεμβρίου.

AS Company: Ο Π. Ιακώβου νέο μέλος στο ΔΣ
Την εκλογή του νέου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, Πέτρου Ιακώβου, ανακοίνωσε η AS Company σε αντικατάσταση του Κ. Ριζόπουλου που απεβίωσε στις 15 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία «AS COMPANY AE» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Την 15η Νοεμβρίου 2011, απεβίωσε αιφνιδιαστικά το από ετών μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας και Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Κωνσταντίνος Ριζόπουλος. Το Δ.Σ., σε συνεδρίασή του στις 28.11.201, εξέλεξε ως μέλος Δ.Σ., σε αντικατάσταση του εκλιπόντος και για το υπόλοιπο της θητείας του, τον κ. Πέτρο Ιακώβου.

Ο κ. Ιακώβου απασχολείται εδώ και πολλά χρόνια σε διεθνές επίπεδο στο χρηματοπιστωτικό τομέα, έχοντας διατελέσει μέλος διοικήσεων επενδυτικών εταιριών, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών Στατιστικής και Πιθανοτήτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δύο MSc του Πανεπιστημίου Syracuse University των ΗΠΑ, στην Πληροφορική και Σπουδές Υπολογιστών και στις Πιθανότητες και Στατιστική, καθώς και υποψήφιος διδάκτωρ στη Μαθηματική Στατιστική του ιδίου αμερικανικού Πανεπιστημίου.

Μετά την ανωτέρω εκλογή, το Δ.Σ. της Εταιρείας αποτελείται από τα εξής μέλη:

Ευστράτιος Ανδρεάδης, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Αναστασία Ανδρεάδου συζ. Ευστρατίου, Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Πέτρος Ιακώβου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Μόρφης Βασιλακέρης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Θεόφιλος Μεχτερίδης, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ορίστηκε με την από 29.06.2009 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας, λήγει στις 28.06.2012.

Ο κ. Πέτρος Ιακώβου αναλαμβάνει, στη θέση του εκλιπόντος, και καθήκοντα Προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής του άρθρου 37 του ν. 3693/2008 της Εταιρείας. Ως εκ τούτου, η σύνθεση της Επιτροπής του άρθρου 37 του ν. 3693/2008 εφεξής είναι:

Πέτρος Ιακώβου, Πρόεδρος
Μόρφης Βασιλακέρης, Μέλος
Θεόφιλος Μεχτερίδης, Μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v