Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΤΡΟ:Συμφωνία συνεργασίας με τη "Γκολφινόπουλος"

Οι Εταιρίες "Φ. Γκολφινόπουλος Α.Ε." και "Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ" υπέγραψαν συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας για την προώθηση των εξωλέμβιων κινητήρων Tohatsu στην Ελληνική αγορά.

ΠΕΤΡΟ:Συμφωνία συνεργασίας με τη Γκολφινόπουλος
Οι Εταιρίες "Φ. Γκολφινόπουλος Α.Ε." και "Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ"  υπέγραψαν συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας για την προώθηση των εξωλέμβιων κινητήρων Tohatsu στην Ελληνική αγορά.

Βάσει της συμφωνίας η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ θα έχει κύριο ρόλο στην χονδρική πώληση, ενώ η Φ. Γκολφινόπουλος Α.Ε στη λιανική, διατηρώντας το κατάστημα της στην Βάρης-Κορωπίου. Η Φ. Γκολφινόπουλος Α.Ε θα εισφέρει στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τη γνώση και εμπειρία της.

Σχολιάζοντας αυτή τη στρατηγική συμμαχία, ο κ. Κώστας Γκολφινόπουλος δήλωσε: «Στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, οι συνεργασίες που φέρνουν οικονομίες κλίμακας είναι μονόδρομος. Είμαι ευτυχής που μπορέσαμε να καταλήξομε στην συμφωνία που ανακοινώνομε σήμερα, και που θα είναι επωφελής τόσο για τις εταιρίες μας όσο και για το μέλλον της Tohatsu στην Ελλάδα».

Εξ’ άλλου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Η ΠΕΤΡΟΣ Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. κ. Κώστας Πετρόπουλος σχολίασε τη συμφωνία λέγοντας ότι «θα ενισχύσει την κερδοφορία της Επιχειρηματικής Μονάδας Εξωλέμβιων & Σκαφών, στην οποία θα προσθέσει μια γκάμα 4χρονων κινητήρων από 2,5 έως 50 ίππων, που δεν είχε μέχρι σήμερα.

Οι μηχανές Tohatsu είναι γνωστές για την παροιμιώδη αξιοπιστία τους και έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις χαμηλές ιπποδυνάμεις, που είναι το τμήμα της αγοράς που έχει πληγεί λιγότερο από την κρίση.

Το εργοστάσιο Tohatsu, το αρχαιότερο στην Ιαπωνία, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μικρών 4χρονων εξωλέμβιων κινητήρων στον κόσμο.
 
Σκοπεύομε να συνεργασθούμε στενά με την ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ώστε οι κάτοχοι κινητήρων αυτής της μάρκας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν της εξαιρετικής υποστήριξης που είχαν μέχρι σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v