Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοκαρπέτ: Σε λειτουργία Φ/Β Σταθμός 500 ΚW

Σε λειτουργία τέθηκε το Δεκέμβριο, ο Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 500 KW της Βιοκαρπέτ. Ο όμιλος μέσω της θυγατρικής Εξάλκο ολοκληρώνει άλλους 5 Φ/Β Σταθμούς και πλέον θα διαθέτει συνολική ισχύς 3900 KW.

Βιοκαρπέτ: Σε λειτουργία Φ/Β Σταθμός 500 ΚW
Ολοκληρώθηκε και ετέθη σε οριστική λειτουργία από 16/12/2011 ο Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 500 KW στις στέγες του εργοστασίου της Βιοκαρπέτ  στο 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών, στη Λάρισα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή από τη θυγατρική ΕΞΑΛΚΟ ενός Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 1000 KW στο εργοστάσιο της στο 8ο ΧΛΜ της εθνικής οδού Λάρισας – Θεσ/κης, στη Λάρισα και ενός δεύτερου Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 1000 KW στις στέγες του εργοστασίου της στο 5ο ΧΛΜ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών.

Επίσης η θυγατρική εταιρία ΕΞΑΛΚΟ αναμένει την έγκριση και άλλων τριών Φωτοβολταϊκών Σταθμών ισχύος 1400 KW που μόλις οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες έγκρισης θα εγκατασταθούν στα εργοστάσια της στο 5ο ΧΛΜ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών και στο 8ο ΧΛΜ της εθνικής οδού Λάρισας – Θεσ/κης στην Λάρισα.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση όλων των ανωτέρω ο όμιλος Βιοκαρπέτ θα διαθέτει Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς συνολικής ισχύος 3900 KW.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι η νέα δραστηριότητα του ομίλου στον τομέα της Πράσινης Ενέργειας θα επεκταθεί περαιτέρω στο μέλλον, προσθέτοντας σημαντικά έσοδα στις εταιρίες του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v