Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vidavo: Ολοκλήρωση έργου τηλεϊατρικής

Το έργο Τηλεϊατρικής για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου παρέδωσε η εταιρία Vidavo στις 17/1/2012, προχωρώντας και στην εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού.

Vidavo: Ολοκλήρωση έργου τηλεϊατρικής
Ξεκίνησε έργο Τηλεϊατρικής στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την Πρόληψη, Παρακολούθηση και Βελτίωση της Υγείας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δημοτών.

Την Τρίτη, 17/01/2012, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό ιατρείο Π. Φαλήρου η παράδοση του εξοπλισμού της VIDAVO και η εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού του Δήμου στη χρήση των συσκευών μέτρησης και ασύρματης αποστολής στο σύστημα VIDA24 αρτηριακής πίεσης, γλυκόζης, τρικγλυκεριδίων, χοληστερόλης και δεδομένων σύστασης σώματος.

Την έναρξη της εκπαίδευσης χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Κοινωνικής Πρόνοιας και Αθλητισμού κος Φωστηρόπουλος Ιωάννης καθώς και η υπεύθυνη των Δημοτικών Ιατρείων κα Παπαδοπούλου Ελένη.

Το έργο αφορά προσυμπτωτικό έλεγχο δημοτών που θα προσέρχονται σε καθορισμένα σημεία κατά περίπτωση (π.χ. ΚΑΠΗ, δημοτικό ιατρείο, δημοτικό αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ), σχολεία) και του προσωπικού του δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v