Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες βάσεις στην Ιταλία από την Κυριακούλης

Την έναρξη λειτουργίας, δύο νέων βάσεων από τη φετινή σεζόν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές Αgropoli και Μarsala, φθάνοντας σε αριθμό τις επτά, ανακοίνωσε η εταιρία Κυριακούλης Ναυτιλιακή, η οποία διαθέτει παρουσία σε 7 χώρες.

Δύο νέες βάσεις στην Ιταλία από την Κυριακούλης
Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε ανακοινώνει τη λειτουργία δύο επιπλέον βάσεων από τη φετινή σεζόν στην Ιταλία. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρίας, αποφάσισε την λειτουργία δύο νέων βάσεων στην Ιταλία φθάνοντας σε αριθμό τις επτά και έχοντας ήδη κατακτήσει τη πρώτη θέση ως εταιρία θαλάσσιου τουρισμού στη γειτονική χώρα. Οι δύο νέες βάσεις οι οποίες ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους βρίσκονται στις περιοχές Αgropoli και Μarsala.

Στελέχη της εταιρίας έχοντας κάνει έρευνα αγοράς διαπίστωσαν ότι παρατηρείται σημαντική ζήτηση για ναύλωση σκαφών στις συγκεκριμένες περιοχές. Ειδικότερα, η Marsala κρίνεται ως ιδανικό σημείο για θαλάσσιες διαδρομές από και προς τη Τυνησία, τη Μάλτα αλλά και τις δυτικές ακτές της Σικελίας. Αντίστοιχα, η Αgropoli – η οποία βρίσκεται κοντά στη Napoli- προσφέρεται μεταξύ άλλων για την χάραξη θαλάσσιων διαδρομών από και προς το Κάπρι ή την Ισκια..

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή,έχοντας εκτός της Ελλάδας παρουσία σε 4 χώρες (Ιταλία, Κροατία, Γαλλία, Τουρκία), διαθέτει συνολικά 20 βάσεις ενώ υπό τον έλεγχο του ομίλου Κυριακούλη βρίσκονται άλλες 2 βάσεις στην Καραϊβική. Ειδικότερα, στην Ιταλία εκτός των δύο νέων διαθέτει βάσεις στις περιοχές Elba, Piombino, Palermo, Portisco και Carloforte. Στην Κροατία διαθέτει 3 βάσεις στις περιοχές Pula, Zadar και Split και από μία στην Γαλλία (Bormes les Mimosas) και την Τουρκία (Marmaris). Στην Ελλάδα η εταιρία λειτουργεί 8 βάσεις στην Αθήνα, τη Ρόδο, τη Κω, την Πάρο, τη Λευκάδα, την Κέρκυρα, τη Σκιάθο και την Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή, διαθέτοντας εμπράκτως διεθνή εμπειρία σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού συμμετέχει σε ισχυρό επιχειρηματικό σχήμα για την ανάληψη του έργου της κατασκευής και της διαχείρισης των μαρίνων του Φλοίσβου, της Ζέας και του Αλίμου.

Με αφορμή την περαιτέρω διείσδυση της εταιρίας στην Ιταλία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Θεοφάνης Κυριακούλης δήλωσε ότι ,<<το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρίας εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς μόλις σε λίγα χρόνια με συνδυασμένες επιχειρηματικές κινήσεις δημιούργησε το δίκτυο μαρίνων στο Ιόνιο και παράλληλα απέκτησε κυρίαρχο ρόλο στην αγορά του θαλάσσιου τουρισμού στην Αδριατική. Η εταιρία θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης και τα επόμενα χρόνια επενδύοντας στην παγκόσμια αγορά του θαλάσσιου τουρισμού και διατηρώντας το όνομα της Κυριακούλης στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Η εταιρία τη φετινή περίοδο κατά την οποία παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση σε σχέση με πέρυσι για ναυλώσεις προχώρησε στην παραγγελία σημαντικού αριθμού νέων σκαφών που ενέταξε στο δυναμικό της για την εξυπηρέτηση των πελατών της>>.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v