Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BIGSOLAR: Έργα ισχύος 15 MW μέσα σε δυο χρόνια

Μέσα σε δύο χρόνια, η BIGSOLAR έχει πουλήσει εξοπλισμό ισχύος 25MW και έχει υλοποιήσει έργα ισχύος 15MW.

BIGSOLAR: Έργα ισχύος 15 MW μέσα σε δυο χρόνια
H BIGSOLAR Α.Ε. αποτελεί την ήδη καθιερωμένη δύναμη του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα των φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, μέλος του Ομίλου εταιρειών Μπήτρος, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και στην ανάπτυξη και διαχείριση φωτοβολταϊκών έργων.

Μέσα σε δύο χρόνια, η BIGSOLAR έχει πουλήσει εξοπλισμό ισχύος 25MW και έχει υλοποιήσει έργα ισχύος 15MW. Μάλιστα, στα έργα της BIGSOLAR ανήκει και η μεγαλύτερη εγκατάσταση φ/β συστήματος σε βιομηχανική στέγη στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη στέγη της ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ στον Ασπρόπυργο, ισχύος 2 ΜW. Έργα ανάλογης ισχύος είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για λογαριασμό της ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ: στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (2 MW), στη Σπάρτη (2MW), στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης (1,5MW) και στην Τρίπολη (1,3MW). 

Ο κος Γιάννης Μπήτρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΠΗΤΡΟΣ και Πρόεδρος της BIGSOLAR Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Η BIGSOLAR έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση εμπορίας panels και inverters. Τα 65 χρόνια της επιχειρηματικής ιστορίας του Ομίλου μας, εγγυάται στους συνεργάτες μας, εγκαταστάτες και επενδυτές, ότι η BIGSOLAR θα είναι δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής εκμετάλλευσης των έργων τους, ώστε να τους βοηθήσουμε στη μεγιστοποίηση των αποδόσεών τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v