Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Έκτακτη ΓΣ για έκδοση ομολογιακού

Σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την 9η Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας, προχωρά το Ιατρικό Αθηνών.

Ιατρικό: Έκτακτη ΓΣ για έκδοση ομολογιακού
Σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την 9η Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας, προχωρά το Ιατρικό Αθηνών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση και διάθεση βάσει των διατάξεων του κ.ν. 2190/1920 και του ν. 3156/2003, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινού έγχαρτου ομολογιακού δανείου, στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, Eurobank, Alpha Bank, συνολικής ονομαστικής αξίας μέχρι 164.000.000,00 ευρώ και παροχή εξασφαλίσεων. Έγκριση ενεργειών του διοικητικού συμβουλίου και παροχή εξουσιοδότησης να διαπραγματευθεί, να καθορίσει και να συνομολογήσει τους λοιπούς όρους και συμφωνίες του προγράμματος εκδόσεως του ως άνω ομολογιακού δανείου και των εξασφαλίσεών του.

2. Εκλογή δύο νέων μελών προς συμπλήρωση του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικό και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω, και σύμφωνα με την ίδια ως άνω απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 9ης Μαρτίου 2012, η γενική συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ επαναληπτική συνέλευση στις 21 Μαρτίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας (αίθουσα συνεδριάσεων, κτίριο Ε΄) στο Μαρούσι Αττικής και επί της οδού Διστόμου 1.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό για τη λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της Α΄ Επαναληπτικής Συνέλευσης της 21ης Μαρτίου 2012, η γενική συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Β΄ επαναληπτική συνέλευση στις 4 Απριλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας (αίθουσα συνεδριάσεων, κτίριο Ε΄) στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Διστόμου 1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v