Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Αποδεκτή η παραίτηση του Α. Τζαβέλλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Unibios ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση της 20/2 απεδέχθη την παραίτηση του Προέδρου κυρίου Αναστασίου Τζαβέλλα και του Ανεξαρτήτου μη Εκτελεστικού Μέλους κυρίου Κοσμά Γιακουμάτου.

Unibios: Αποδεκτή η παραίτηση του Α. Τζαβέλλα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Unibios Συμμετοχών ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση της 20/2 απεδέχθη την παραίτηση του Προέδρου κυρίου Αναστασίου Τζαβέλλα και του Ανεξαρτήτου μη Εκτελεστικού Μέλους κυρίου Κοσμά Γιακουμάτου.

Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα παραιτηθέντα μέλη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα τον Καθηγητή κύριο Νικόλαο Τραυλό ως νέο Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος του Συμβουλίου.

Ακολούθως το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αντώνιος Σβορώνος, Πρόεδρος Εκτελεστικό Μέλος
Ορφέας Μαυρίκιος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
Διονύσιος Σβορώνος, Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Μπέκος, Εκτελεστικό Μέλος
Αναστάσιος Θεοδωρακόπουλος, Εκτελεστικό Μέλος
Νικόλαος Τραυλός, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Μεθόδιος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και
Νικόλαος Σβορώνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Ο διακεκριμένος Καθηγητής κύριος Νικόλαος Τραυλός είναι Πρύτανης του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας στη Χρηματοοικονομική «Καίτη Κυριακοπούλου». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματooικovoμικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (1993-1997) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Τραπεζική και Χρηματooικovoμική Διοικητική (1997-1998). Επίσης, έχει πολυετή διδακτική και ερευνητική δραστηριότητα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας. Ο καθηγητής κ. Νικόλαος Τραυλός έχει επανειλημμένα τύχει διεθνούς αναγνώρισης για το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο και την συμβολή του στην προώθηση της Χρηματοοικονομικής επιστήμης.

Με την μεγάλη του εμπειρία και επιστημονική γνώση στους τομείς της χρηματοοικονομικής ανάλυσης και των αγορών χρήματος και κεφαλαίου ο Καθηγητής κύριος Νικόλαος Τραυλός προσβλέπουμε ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου και στην ανάπτυξη του Ομίλου μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v