Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Ξεκινά από 1η/3 η λειτουργία του Γαία

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 ξεκινάει η λειτουργία του μαιευτικού τμήματος «ΓΑΙΑ» εντός του γενικού νοσοκομείου του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Ιατρικό: Ξεκινά από 1η/3 η λειτουργία του Γαία
Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 ξεκινάει η λειτουργία του μαιευτικού τμήματος «ΓΑΙΑ» εντός του γενικού νοσοκομείου του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, "σε συνέχεια του ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αρ. πρωτ. 767/28-02-2012, η Εταιρεία μας για την ορθή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

1. Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 ξεκινάει η λειτουργία του μαιευτικού τμήματος «ΓΑΙΑ» του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών εντός του γενικού νοσοκομείου της Εταιρείας, Ιατρικό Αθηνών - Κλινική Αμαρουσίου.

2. Το μαιευτικό τμήμα του Ιατρικού Αθηνών θα είναι και το μοναδικό του νομού Αττικής που θα λειτουργεί μέσα σε συνθήκες ασφάλειας που προσφέρει ένα σύγχρονο γενικό νοσοκομείο.

3. Ο στόχος είναι η προσφορά υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών στη γυναίκα και το έμβρυο.

4. Ο εξοπλισμός του μαιευτηρίου "ΓΑΙΑ" έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω και το συνολικό κόστος της περαιτέρω επένδυσης σε τεχνολογικό εξοπλισμό και κτιριακές ανακατασκευές ανήλθε σε μερικά εκατομμύρια ευρώ.

5. Η τιμολογιακή πολιτική του μαιευτικού τμήματος θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική και θα κινηθεί στα επίπεδα των τιμών που ίσχυαν και κατά τη σύμπραξη της Εταιρείας Ιατρικό Αθηνών Ε.Α.Ε. με το κοινωφελές Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν, από τις μισθωμένες εγκαταστάσεις του οποίου αποχωρήσαμε εκ καταγγελίας του εκμισθωτή κλπ.

6. Η εταιρία μέσα στις προσέχεις ημέρες θα εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο και θα αναφέρονται λεπτομερώς τα επιμέρους τμήματα και υπηρεσίες του μαιευτικού γυναικολογικού τμήματος.

Θεωρούμε ότι σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι ελκυστικές τιμές που θα προσφέρει το μαιευτικό τμήμα σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος και ειδικότερα η κλινική Αμαρουσίου, εντός της οποίας στεγάζεται το μαιευτήριο, θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς στον μαιευτικό κλάδο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v