Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Βλέπει συνέχιση στην πτώση των πωλήσεων

Με υποχώρηση του κύκλου εργασιών (από τα 12,7 στα 10,2 εκατ. ευρώ) και με ζημιογόνο αποτέλεσμα (-849 χιλ. έναντι -19 χιλ. ευρώ) έκλεισε το πρώτο μισό για την οικονομική χρονιά της Νάκας.

Νάκας: Βλέπει συνέχιση στην πτώση των πωλήσεων
Με υποχώρηση του κύκλου εργασιών (από τα 12,7 στα 10,2 εκατ. ευρώ) και με ζημιογόνο αποτέλεσμα (-849 χιλ. έναντι -19 χιλ. ευρώ) την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης έκλεισε το πρώτο μισό για την οικονομική χρονιά της Νάκας.

Ήδη το δεύτερο εξάμηνο του 2011, η Νάκας προχώρησε στο κλείσιμο δύο υποκαταστημάτων της (στην Κέρκυρα και στο Άργος) και ενός ωδείου στην Κέρκυρα, με στόχο τον περιορισμό των δαπανών.

Για το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρήσης, που λήγει στις 30 Ιουνίου, η Νάκας αναμένει:

Πρώτον, μείωση του κύκλου εργασιών κατά 18% στη μητρική εταιρεία λόγω της πτώσης της αγοραστικής δύναμης των πελατών, αλλά και της μεγάλης μείωσης που παρατηρείται στα επαγγελματικά προϊόντα ήχου.

Δεύτερον, στασιμότητα στον κύκλο εργασιών του ωδείου «Φίλιππος Νάκας».

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η διοίκησή της θα συνεχίσει την πολιτική περικοπής των δαπανών (ειδικότερα στα ενοίκια των μισθωμένων ακινήτων και στα έξοδα διαφήμισης) και τη μεγαλύτερη μείωση των αποθεμάτων και του κόστους αποθήκευσης.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v