Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Διάψευση δημοσιευμάτων

Στη διάψευση δημοσιευμάτων αναφορικά με τη συμμετοχή θυγατρικών της Centric σε εταιρίες παράνομου στοιχηματισμού, προχώρησε σήμερα η εταιρία.

Centric: Διάψευση δημοσιευμάτων
Στη διάψευση δημοσιευμάτων αναφορικά με τη συμμετοχή θυγατρικών της Centric σε εταιρίες παράνομου στοιχηματισμού, προχώρησε σήμερα η εταιρία.

Αναλυτικά όπως ανφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Centric:

Με αφορμή τις δηλώσεις του κύριου Χαράλαμπου Κατσούλη που αναπαράχθηκαν από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, βάσει των οποίων η Centric Πολυμέσα (η «Εταιρία», ή η «CENTRIC») δήθεν διατηρεί εταιρίες παράνομου στοιχηματισμού, η Εταιρία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους της τα κάτωθι:

Όπως αναφέρεται σε όλα τα δελτία τύπου, οικονομικές καταστάσεις, ενημερωτικά δελτία κτλ. που δημοσιεύει κατά καιρούς η Εταιρία μας στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της που απορρέουν από τη χρηματιστηριακή νομοθεσία και που τυγχάνουν της εγκρίσεως των εποπτικών αρχών, κύρια δραστηριότητά μας είναι η συμμετοχή σε εταιρίες που διαχειρίζονται και προωθούν υπηρεσίες διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

Η δραστηριότητα των εν λόγω θυγατρικών εταιριών έγκειται στο σχεδιασμό, διαχείριση, προώθηση και συνεκμετάλλευση διαδικτυακών τόπων με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών που παρέχονται δια του εκάστοτε διαδικτυακού τόπου στις χώρες δραστηριοποίησης αυτών και στην αντίστοιχη γλώσσα.

Οι θυγατρικές εταιρίες της Centric συνεργάζονται με σημαντικούς παρόχους διαδικτυακής ψυχαγωγίας, οι οποίοι είναι εισηγμένοι σε Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια και κατέχουν όλοι νόμιμες άδειες για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών.

Η Centric έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προστασία των εννόμων συμφερόντων τόσο της Εταιρίας όσο και του επενδυτικού κοινού και της κεφαλαιαγοράς εν γένει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v