Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Στις 11/4 η Γενική Συνέλευση

Την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εκλογή ΔΣ, καλείται να αποφασίσει η ΓΣ της Unibios στις 11/4.

Unibios: Στις 11/4 η Γενική Συνέλευση
Την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εκλογή ΔΣ, καλείται να αποφασίσει η ΓΣ της Unibios στις 11/4. 

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με σύμπτυξη του αριθμού τους.

2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με συμψηφιfσμό ζημιών και με σχηματισμό αποθεματικού σύμφωνα.

3. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετοχών.

4. Απόφαση ότι η τιμή έκδοσης των νέων μετοχών μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.

5. Έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων με παραίτηση των μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης.

6. Προσαρμογή των υφιστάμενων προγραμμάτων διάθεσης μετοχών με δικαίωμα προαίρεσης, απόφαση για διατήρηση της τιμής άσκησης των δικαιωμάτων ίσης προς την ονομαστική αξία και παράταση της διάρκειας.

7. Παροχή εγκρίσεων κατά το άρθρο 23α, προς μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πώληση μετοχών προς την εταιρεία και για τον δανεισμό μετοχών στα πλαίσια σύμβασης χρηματοδότησης, για την παροχή υπηρεσιών προς την εταιρεία και την κατάρτιση συμβάσεων μίσθωσης και παροχής υπηρεσιών προς θυγατρικές εταιρείες.

8. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την παρούσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11-4-2012 , το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δεν θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας την 23-4-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00

Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί η νόμιμος απαρτία, με την ίδια απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δε θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην ανωτέρω έδρα της Εταιρίας, την 4-5-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v