Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΗΤΟΣ: Είσοδος στην κυπριακή αγορά

Στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και η A&P (Andreou and Paraskevaides). Το Νερό ΖΑΓΟΡΙ θα διανέμεται πλέον στην αγορά της Κύπρου.

ΧΗΤΟΣ: Είσοδος στην κυπριακή αγορά
Στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και η A&P (Andreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με σημαντική θέση στη χώρα και παρουσία σε άλλες 12 αγορές, θα διανέμεται πλέον στην αγορά της Κύπρου, αποκλειστικά από την εταιρεία A&P (Andreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ θα διατίθεται στην Κύπρο με την πλήρη σειρά συσκευασιών του: φιάλη pet του 1,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5λ. με sport cup, φιάλη pet του 1 λίτρου, γυάλινη φιάλη του 1 λίτρου, φιάλη pet των 5 λίτρων και γυάλινες φιάλες ανθρακούχου των 0,25 και 0,75 λίτρου, με την πρόθεση να καλύψει κάθε ανάγκη των Κύπριων καταναλωτών.

Η εταιρεία A&P (Αndreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα δίκτυα διανομής και πωλήσεων τροφίμων στο σύνολο της κυπριακής αγοράς. Μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμη ηγετικό προϊόν, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού.

Ο κ. Νίκος Χήτος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, δήλωσε σχετικά: «Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία, στρεφόμαστε σε μία δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, όπως αυτή της Κύπρου. Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η εξωστρέφια των ελληνικών επιχειρήσεων, με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Με σύμμαχο μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της στην κυπριακή αγορά, το νερό ΖΑΓΟΡΙ μεταφέρει και στους Κύπριους καταναλωτές τις αξίες του, καλύπτοντας καθημερινά κάθε τους ανάγκη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v