Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Την είσοδο της στο κλάδο των υπηρεσιών για παιδιά με τη λειτουργία του πρώτου FUN PARK που θα ξεκινήσει την Ανοιξη του 2005 στη Θεσσαλονίκη, ανήγγειλε η διοίκηση της AS Company σε παρουσίαση στην ΕΘΕ. Εκτιμήσεις για μεγέθη 2004-2005.

AS Company:  Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στο πλαίσιο των τακτικών της εκδηλώσεων, η εταιρική παρουσίαση της AS Company.

Την παρουσίαση έκαναν ο κ. Στράτος Ανδρεάδης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Παπασπύρου, Οικονομικός Διευθυντής και ο κ. Αντώνης Υφαντής, Διευθυντής Marketing.

Στη συνάντηση παρουσιάσθηκαν τα επιχειρηματικά σχέδια και οι στόχοι της εταιρίας για τα επόμενα έτη.

Το 2004 η εταιρία έχει στόχο να επιτύχει αύξηση τζίρου μεγαλύτερη απο 10% με ελαφρώς υψηλότερα κέρδη προ φόρων έναντι της αντίστοιχης περσυνής περιόδου. Αντίθετα τα κέρδη προ τόκων φόρων και αποσβέσεων EBITDA εκτιμάται οτι θα ανέλθουν στα 2,6 εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 17% έναντι του 2003.

Η Διοίκηση της AS Company ανήγγειλε την είσοδο της στο κλάδο των υπηρεσιών για παιδιά με τη λειτουργία του πρώτου FUN PARK που θα ξεκινήσει την Ανοιξη του 2005 στη Θεσσαλονίκη. Το ύψος της επένδυσης, που βρίσκεται στο τελικά στάδιο υλοποίησης, θα ανέλθει σε 1,7 εκ. ευρώ και θα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 3,600 τ.μ.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που αναμένει η Διοίκηση της εταιρείας απο τη λειτουργία του πρώτου FUN PARK θα έχουν υψηλότερη απόδοση απο αυτή του κλάδου των παιχνιδιών που δραστηριοποιείται σήμερα. Οι στόχοι της εταιρίας είναι να δημιουργήσει και άλλα FUN PARK στην υπόλοιπη Ελλάδα το 2006.

Το 2003 η εταιρία πέτυχε την υψηλότερη κερδοφορία στο κλάδο της ξεπερνώντας τίς δύο πολυεθνικές εταιρείας που αποτελούν τους βασικούς ανταγωνιστές της. Το 2004 η Διοίκηση της AS ευελπιστεί να είναι η Νο 2 εταιρία σε πωλήσεις έχοντας ώς βασικό στόχο να καθιερωθεί ως Νο 1 εταιρία στο κλάδο της σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Το 2005 η AS αναμένει αύξηση των εξαγωγών λόγω του Πανευρωπαικού συμβολαίου για Computer που έχει αναλάβει απο τη Disney. H συμμετοχή των εξαγωγών στο τζίρο της εταιρίας για το 2004 θα ξεπεράσει το 3,2% έναντι 1,93% το 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v