Frigoglass: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

Η εταιρεία Frigoglass ανακοίνωσε ότι η Eurobank θα διενεργήσει την εκποίηση των 2.368 κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.

Frigoglass: Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων
Η εταιρεία Frigoglass Βιομηχανία Ψυκτικών Θαλάμων ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Eurobank EFG Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. διορίστηκε ως μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 2.368 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, οι οποίες προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, μετά την απόφαση της Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της 31ης Μαΐου 2011.

Σύμφωνα με την Απόφαση, η εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων θα διενεργηθεί την Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 2.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη σε ποσοστό του δύο τοις εκατό (2%) από την τιμή κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης συνεδρίασης της εκποίησης. Το προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου θα προσέρχονται οι μέτοχοι προκειμένου να εισπράξουν το προϊόν της εκποίησης που τους αναλογεί. Το αποτέλεσμα της εκποίησης καθώς και η διαδικασία, περιλαμβανομένων των δικαιολογητικών που απαιτούνται, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v