Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intertech:Ανακοίνωση για αναστολή διαπραγμάτευσης

Η εταιρεία Intertech, η οποία έχει τεθεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης, ανακοίνωσε ότι ζήτησε τη μελέτη των λογιστικών της καταστάσεων από ανεξάρτητους διεθνείς ελεγκτικούς οίκους.

Intertech:Ανακοίνωση για αναστολή διαπραγμάτευσης
Η εταιρεία Intertech, η οποία έχει τεθεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης, ανακοίνωσε ότι ζήτησε τη μελέτη των λογιστικών της καταστάσεων από ανεξάρτητους διεθνείς ελεγκτικούς οίκους προκειμένου να αποκατασταθεί η εταιρική της πίστη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η μετοχή της εταιρείας μας Intertech A.E. τέθηκε σε αναστολή διαπραγμάτευσης την 2η Απριλίου 2012 και ζήτησε διευκρινήσεις για τις αποτιμήσεις των συμμετοχών μας.

Για λόγους ευαισθησίας προς το επενδυτικό μας κοινό, η εταιρεία μας ζήτησε την μελέτη κι εκτίμηση των λογιστικών μας καταστάσεων από ανεξάρτητους διεθνείς ελεγκτικούς οίκους. Τα πορίσματα θα προκύψουν σε σύντομο αλλά εύλογο χρονικό διάστημα.

Ζητάμε την κατανόηση του επενδυτικού μας κοινού για την προσωρινή αυτή εξέλιξη και καλούμε τους επενδυτές να κατανοήσουν ότι αυτή μας η ενέργεια γίνεται για λόγους απόλυτης διαφάνειας κι αποκατάστασης της εταιρικής μας πίστης.

Με αυξημένο το αίσθημα της εταιρικής μας ευθύνης κι αξιοπιστίας, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην επαναδιαπραγμάτευση της μετοχής μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά μας στοιχεία.

Τέλος, η Διοίκηση της εταιρείας μας διαβεβαιώνει τους επενδυτές της ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την συντομότερη επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της, ενώ η επιχειρηματική της δραστηριότητα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v