Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕΚ: Πώληση συμμετοχής Ουγγρικής εκδοτικής

Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις ανακοίνωσε ότι στις 20/4 πώλησε το σύνολο της συμμετοχής της στην εδρεύουσα στην Βουδαπέστη Ουγγαρίας εκδοτική εταιρεία με την επωνυμία "Map Magazine Publishing Commercial Company Limited".

ΑΤΕΚ: Πώληση συμμετοχής Ουγγρικής εκδοτικής
Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις ανακοίνωσε ότι στις 20/4 πώλησε το σύνολο της συμμετοχής της στην εδρεύουσα στην Βουδαπέστη Ουγγαρίας εκδοτική εταιρεία με την επωνυμία "Map Magazine Publishing Commercial Company Limited".

Η συμμετοχή της ανερχόταν σε 50% του εταιρικού κεφαλαίου. Αγοραστής ήταν η εδρεύουσα στην Ελβετία εταιρεία με την επωνυμία "Marquard Media AG", η οποία κατείχε το υπόλοιπο 50% του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε 130.000,00 ευρώ και δεν αναμένεται να έχει ουσιώδη επίπτωση στα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου.

H πώληση αυτή έλαβε χώρα στα πλαίσια της απόφασης των Αττικών Εκδόσεων να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους για ανάπτυξη στο εξωτερικό, στην Βουλγαρία και Σερβία, χώρες στις οποίες ο Όμιλος κατέχει δεσπόζουσα θέση στο χώρο του περιοδικού τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v