Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Autohellas: Διεύρυνση σκοπού με φόντο ΑΠΕ

Τη διεύρυνση του σκοπού της ψήφισε η σημερινή τακτική ΓΣ των μετόχων της Autohellas έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί είτε στον χώρο των ΑΠΕ είτε στο χώρο της διαχείρισης αεροδρομίων.

Autohellas: Διεύρυνση σκοπού με φόντο ΑΠΕ
Τη διεύρυνση του σκοπού της ψήφισε η σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Autohellas έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα (εάν αυτό αποφασιστεί από τη Διοίκηση) να δραστηριοποιηθεί είτε στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είτε στο χώρο της διαχείρισης αεροδρομίων.

Συγκεκριμένα το μνημόνιο προβλέπει την ιδιωτικοποίηση μικρών περιφερειακών αεροδρομίων και σε περίπτωση που αυτό υλοποιηθεί, η Autohellas εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε σχετικό κοινοπρακτικό σχήμα.

Κατά τα άλλα η σημερινή ΓΣ αποφάσισε:

α. τη δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών για περίοδο δύο ετών με εύρος τιμής από το 0,50 έως και τα 4 ευρώ.
β. τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή, με ημερομηνία καταβολής την 9η Μαΐου και δικαιούχους τους κατόχους μετοχών στη λήξη της συνεδρίασης της 29ης Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή πορεία του ομίλου ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, κ. Ευτύχης Βασιλάκης μίλησε για αρνητικές ενδείξεις στην τουριστική κίνηση όπως επίσης και για νέα πτωτική τάση στις μακροχρόνιες μισθώσεις αυτοκινήτων.

Σε ό,τι αφορά στις αγορές του εξωτερικού, αναμένεται σημαντική άνοδος της αγοράς σε Σερβία και Μαυροβούνιο. Η εταιρεία επίσης δραστηριοποιείται στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v