Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Μετάθεση της Ετήσιας Γ.Σ.

Το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής αποφάσισε στις 27/4/2012 την αναβολή της διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, και τη μετάθεσή της στις 26 Ιουνίου 2012.

Μοτοδυναμική: Μετάθεση της Ετήσιας Γ.Σ.
Το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής αποφάσισε στις 27/4/2012 την αναβολή της διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, και τη μετάθεσή της στις 26 Ιουνίου 2012.

Εξάλλου, το Δ.Σ. της Μοτοδυναμικής αποφάσισε κατά τα νομίμως προβλεπόμενα στο νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, τη μη αναπλήρωση-αντικατάσταση του αποβιώσαντος μέλους του ΔΣ, κ. Ιωάννη Καρκαλέμη.

Η διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρίας θα συνεχίσει από το τρέχον Δ.Σ., με δεκαμελή πλέον σύνθεση, έως την επικείμενη λήξη της θητείας του Δ.Σ. και την εκλογή νέων μελών από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουνίου 2012.

Περαιτέρω, καθήκοντα Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας, με τριμελή πλέον σύνθεση, ανέλαβε προσωρινά και έως την εκ νέου συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου, το μέλος της Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ., κ. Ευστράτιος Παπαευστρατίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v