Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Αλλαγή ονομασίας σε Centric Συμμετοχών

Η εταιρεία «Centric Πολυμέσα Ανώνυμη Εταιρεία» ανακοίνωσε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 2ας Απριλίου, αποφάσισε, την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Centric Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία».

Centric: Αλλαγή ονομασίας σε Centric Συμμετοχών
Η εταιρεία «Centric Πολυμέσα Ανώνυμη Εταιρεία» ανακοίνωσε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 2ας Απριλίου, αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Centric Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Centric A.E.». Στην Αγγλική γλώσσα αντίστοιχα η επωνυμία της εταιρείας μετατρέπεται σε «Centric Holdings S.A.» με διακριτικό τίτλο «Centric S.A.»

Το Υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του της 30/4/2012 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 8/5/2012, η επωνυμία της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Centric Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Centric A.E.».


Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας τηλ. 2109480000, κα. Μιχούδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v