Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει το συνέδριο TEDx Thessaloniki

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει ως exclusive partner το TEDx Thessaloniki, με θέμα «Το θάρρος να δημιουργείς», και δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να παρακολουθήσουν το sold out event από κοντά, το Σάββατο 12 Μαΐου.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει το συνέδριο TEDx Thessaloniki
O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει ως exclusive partner το TEDx Thessaloniki, με θέμα «Το θάρρος να δημιουργείς», και δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να παρακολουθήσουν το sold out event από κοντά, το Σάββατο 12 Μαΐου, και να ακούσουν τις σκέψεις και τις ιστορίες ανθρώπων που πέτυχαν τους στόχους τους με θάρρος και αφοσίωση στο όνειρο τους.

Για να συμμετάσχουν στο TEDx Thessaloniki, που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλά να επισκεφθούν τη σελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο facebook www.facebook.com/pages/Germanos, να απαντήσουν με comment στην ερώτηση γιατί πρέπει να είναι ανάμεσα στους τυχερούς και να μπουν αυτομάτως στη κλήρωση για την ανάδειξη των 10 τυχερών.

Το TEDx Thessaloniki διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τις ιστορίες και τις εμπειρίες προσωπικοτήτων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για το ακροατήριο. Φέτος, έχει θέμα «Το θάρρος να δημιουργείς» και έχει ήδη προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το http://www.tedxthessaloniki.com/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v