Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ελίν χορηγός του Charter Yacht Show

Η Ελίν ήταν για 7η χρονιά χορηγός στην Charter Yacht Show Poros 2012, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό πανευρωπαϊκά η οποία έλκει εταιρίες ναύλωσης σκαφών αναψυχής από όλο τον κόσμο.

Η Ελίν χορηγός του Charter Yacht Show
Η Ελίν ήταν για 7η συνεχόμενη χρονιά χορηγός στην Charter Yacht Show Poros 2012, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό πανευρωπαϊκά η οποία έλκει εταιρίες ναύλωσης σκαφών αναψυχής από όλο τον κόσμο.

Από τις 5 ως τις 10 Μαΐου, 90 από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα σκάφη αναψυχής που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες ήταν στη μαρίνα Πόρου και αποτέλεσαν πόλο έλξης τόσο για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού όσο και για πληθώρα επισκεπτών. Η ελίν, με την 7η συνεχόμενη παρουσία της ως η μοναδική εταιρία καυσίμων στην έκθεση Charter Yacht Show Poros 2012, επιβεβαίωσε το όραμα της για τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και τη διαχρονική στήριξη της στην ανάπτυξη του, παρά τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται ο κλάδος των καυσίμων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, χάρη στις ξεχωριστές υπηρεσίες ελίν yachting που προσφέρει στα σκάφη αναψυχής και την απόλυτη δέσμευση της για σωστή ποσότητα και άριστη ποιότητα καυσίμων σε κάθε παράδοση, η ελίν αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το σημείο αναφοράς στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού. Μέσω του εκτεταμένου δικτύου των 150 παράκτιων πρατηρίων ελίν αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Σάμου, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, η ελίν παρέχει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα για το ταξίδι του.

Η έκθεση Charter Yacht Show Poros 2012 διοργανώθηκε από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και τέλεσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Πόρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v