Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελτον: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με την ”Μοσχολιός”

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η συγχώνευση της Έλτον με απορρόφηση από αυτήν της μη εισηγμένης ανώνυμης εταιρίας Μοσχολιός. Η συγχώνευση με απορρόφηση υλοποιήθηκε με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της΄Ελτον.

Ελτον: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με την ”Μοσχολιός”
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η συγχώνευση της Έλτον με απορρόφηση από αυτήν της μη εισηγμένης ανώνυμης εταιρίας Μοσχολιός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Έλτον.

Η συγχώνευση με απορρόφηση υλοποιήθηκε με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Έλτον. Επίσης, δυνάμει της απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 2, 3 και 5 και η κωδικοποίηση του καταστατικού της Έλτον.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανήλθε στο ποσό των 4.309.542 ευρώ. Τα 4,1 εκατ. ευρώ προήλθαν από το εισφερόμενο κεφάλαιο της Μοσχολιός, ενώ τα υπόλοιπα 137 χιλ. ευρώ προήλθαν από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με έκδοση 7.182.570 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ κάθε μιας, του μετοχικού κεφαλαίου της Έλτον. Το μεταχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται σε 14,5 εκ. μετοχές.

Παράλληλα εγκρίθηκε η μεταφορά έδρας της εταιρίας στο δήμο Αυλώνος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v