Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Παραιτήθηκε ο Γεν. Διευθυντής Β. Ευγένιος

Η Ελγέκα ανακοίνωσε ότι σήμερα 11/5, ο Γενικός Διευθυντής και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Βασίλειος Ευγένιος, υπέβαλε προς το Διοικητικό Συμβούλιο επιστολή παραίτησης, επιβεβαιώνοντας χθεσινό δημοσίευμα του Euro2day.

Ελγέκα: Παραιτήθηκε ο Γεν. Διευθυντής Β. Ευγένιος
Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι σήμερα 11/5, ο Γενικός Διευθυντής και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Βασίλειος Ευγένιος, υπέβαλε προς το Διοικητικό Συμβούλιο επιστολή παραίτησης, επιβεβαιώνοντας χθεσινό δημοσίευμα του Euro2day.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Αλέξανδρος Κατσιώτης, εξέφρασε εκ μέρους του ιδίου και του Διοικητικού Συμβουλίου τις ευχαριστίες τους και την αναγνώρισή τους προς τον κ. Βασίλειο Ευγένιο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε μέχρι σήμερα στην Εταιρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την μη κάλυψη προς το παρόν της κενής θέσης που δημιουργείται στο Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του ως άνω μέλους, με δεδομένο ότι με βάση το Καταστατικό της Εταιρίας τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της Εταιρίας.

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα έχει στο εξής την ακόλουθη σύνθεση:

1. Αλέξανδρος Κατσιώτης του Γεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος,
2. Έλλη Δρακοπούλου σύζυγο Νικολάου Δρακόπουλου, Αντιπρόεδρος - Εκτελεστικό μέλος,
3. Άνθιμος Μισαηλίδης του Βασιλείου, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής - Εκτελεστικό μέλος,
4. Μιχαήλ Φανδρίδης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό μέλος,
5. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, Μη Εκτελεστικό μέλος - Ανεξάρτητο και
6. Κυριάκος Σαχανίδης του Σωκράτη, Μη Εκτελεστικό μέλος - Ανεξάρτητο.

Τέλος, προς αναπλήρωση των καθηκόντων της Εμπορικής Διεύθυνσης της Εταιρίας που ασκούσε μέχρι σήμερα ο κ. Βασίλειος Ευγένιος, καθήκοντα αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Παπαντωνόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v