Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Εναρξη συνεργασίας με τον Κ. Πάντο

Τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Πάντο ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο διακεκριμένος γυναικολόγος, έχει συνδέσει το όνομά του με διεθνείς πρωτιές στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ιατρικό: Εναρξη συνεργασίας με τον Κ. Πάντο
Τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Πάντο ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο διακεκριμένος γυναικολόγος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με διεθνείς πρωτιές στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, είναι πλέον ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΓΑΙΑ.

Τα ζευγάρια, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, θα έχουν τη δυνατότητα, προσερχόμενα στη ΓΑΙΑ, να υποστηριχτούν από μία εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων προκειμένου να επιτύχουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Η πολυετής εμπειρία, τα υψηλά, επί σειρά ετών, ποσοστά επιτυχίας που σημειώνει η πολυπληθής, εξειδικευμένη ομάδα του Κωνσταντίνου Πάντου, ο υπερσύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι τα εχέγγυα για τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αναφορικά με τη συνεργασία αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ βρίσκεται σε νέα τροχιά ανάπτυξης. Από την ίδρυσή της είχαμε υποσχεθεί ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο, εξασφαλίζοντας αφενός υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, αφετέρου τιμολογιακή πολιτική που δεν θα οδηγεί σε κοινωνικούς αποκλεισμούς. Στο πλαίσιο της υλοποίησης των δεσμεύσεων μας αυτών και διατηρώντας τις προσιτές τιμές που εξαρχής είχαμε υιοθετήσει, επαναδιοργανώνουμε τα Τμήματά μας εξασφαλίζοντας συνεργασίες με τους κορυφαίους στον τομέα τους επιστήμονες, όπως η συνεργασία μας με τον έγκριτο Γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο και την ομάδα του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v