Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Απόφαση για έκδοση ομολογιακού

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2011, λόγω ζημιογόνου αποτελέσματος, το νέο Δ.Σ., τη διεύρυνση σκοπού της εταιρίας και την έκδοση κοινού ομολογιακού, ενέκρινε η σημερινή ετήσια Γ.Σ. της Αλουμύλ.

Αλουμύλ: Απόφαση για έκδοση ομολογιακού
Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση του 2011, λόγω ζημιογόνου αποτελέσματος, το νέο Δ.Σ., τη διεύρυνση σκοπού της εταιρίας και την έκδοση κοινού ομολογιακού, ενέκρινε η σημερινή ετήσια Γ.Σ. της Αλουμύλ.

Αναλυτικότερα, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι εκλεγόμενοι είναι: Γεώργιος Αλεξάνδρου Μυλωνάς, Ευαγγελία Αλεξάνδρου Μυλωνά, Ευτυχία χήρα Αλεξάνδρου Μυλωνά, ως εκτελεστικά μέλη του διοικητικού οργάνου, Αναστάσιος Χρήστου Αλεξανδρίδης, Γεώργιος Ιωάννου Δουκίδης και Νικόλαος Καϊλακής του Ιωάννου ως μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού οργάνου. Τα μη εκτελεστικά μέλη, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης και Νικόλαος Καϊλακής, ορίζονται ανεξάρτητα.

Ακόμα, εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας περιλαμβάνοντας την διενέργεια αυτοψιών και την εμπορία ανακυκλώσιμων υλικών.

Επίσης, εγκρίθηκε η διαπραγμάτευση για την τροποποίηση των όρων του συνόλου των ομολογιακών δανείων που έχει συνάψει η εταιρία, με τρόπο ευνοϊκότερο και λιγότερο επαχθή.

Αποφασίστηκε η έκδοση ομολογιακού δανείου για την αναχρηματοδότηση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού. Το ομολογιακό δάνειο θα είναι κοινό, χωρίς δικαίωμα διαπραγμάτευσης σε οργανωμένες αγορές που λειτουργούν στην Ελλάδα και χωρίς δικαίωμα μετατροπής σε μετοχές από τους ομολογιούχους δανειστές.

Τέλος, εγκρίθηκαν όλες οι εγγυήσεις που δόθηκαν υπέρ θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v