Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Τροποποιήσεις συμβάσεων 2 ομολογιακών

Την τροποποίηση των συμβάσεων για την έγκριση δύο ομολογιακών δανείων, καθώς και τη συμφωνία συνδιαλλαγής μεταξύ της εταιρίας, ως πιστωτή, και της εταιρίας ΚΟΥΚΟΥ, ως οφειλέτριας, ενέκρινε η Γ.Σ. της Κλουκίνας - Λάππας.

Κλουκίνας: Τροποποιήσεις συμβάσεων 2 ομολογιακών
Την τροποποίηση των συμβάσεων για την έγκριση δύο ομολογιακών δανείων, καθώς και τη συμφωνία συνδιαλλαγής μεταξύ της εταιρίας, ως πιστωτή, και της εταιρίας ΚΟΥΚΟΥ, ως οφειλέτριας, ενέκρινε η Γ.Σ. της Κλουκίνας - Λάππας στις 29 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. αποφάσισε την τροποποίηση της από 27/6/2006 αποφάσεως της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, δυνάμει της οποίας αποφασίστηκε η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 10.000.000,00 ευρώ, ως προς (α) την αύξηση του περιθωρίου του επιτοκίου Euribor σε 3,25% και (β) τη χορήγηση εξασφαλίσεων και ειδικότερα: α) την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης ποσού 10.500.000,00 ευρώ, υπέρ του Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών και για λογαριασμό των Ομολογιούχων, σε ακίνητο της εταιρείας ευρισκόμενο στην Αθήνα, επί της οδού Ερμού αριθμός 47, και β) την ενεχυρίαση-εκχώρηση απαιτήσεων από ασφαλιστικές αποζημιώσεις στα πλαίσια συμβάσεων ασφαλίσεως που αφορούν την ασφάλιση του παραπάνω ακινήτου.

Επιπλέον, αποφάσισε την τροποποίηση της από 28/2/2008 αποφάσεως της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, δυνάμει της οποίας αποφασίστηκε η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 6.000.000,00 ευρώ, ως προς την χορήγηση εξασφαλίσεων και ειδικότερα: α) την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης ποσού 10.500.000,00 ευρώ, υπέρ του Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών και για λογαριασμό των Ομολογιούχων, σε ακίνητο της εταιρείας ευρισκόμενο στην Αθήνα, επί της οδού Ερμού αριθμός 47, και β) την ενεχυρίαση-εκχώρηση απαιτήσεων από ασφαλιστικές αποζημιώσεις στα πλαίσια συμβάσεων ασφαλίσεως που αφορούν την ασφάλιση του παραπάνω ακινήτου.

Τέλος, η Γ.Σ. ενέκρινε την από 31/8/2011 συμφωνία συνδιαλλαγής, καταρτισθείσα μεταξύ της εταιρίας, ως πιστωτή, και της εταιρίας «ΚΟΥΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ», ως οφειλέτριας εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v