ΓΕΒΚΑ: Παράταση συνεργασίας με Black & Decker

Για έναν χρόνο ακόμα (μέχρι το 2005) παρατάθηκε η συμφωνία εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας με την Black & Decker για τη διανομή των προϊόντων της τελευταίας, ενώ η συμφωνία παρατείνεται αυτοδικαίως για δύο ακόμη χρόνια (έως το 2007) εάν η συνεργασία είναι ομαλή και αρμονική.

ΓΕΒΚΑ: Παράταση συνεργασίας με Black & Decker
Στην υπογραφή σύμβασης για την παράταση της συμφωνίας με την Black & Decker Ελλάς για έναν ακόμη χρόνο προχώρησε η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες χθες, 30 Δεκεμβρίου 2004, τροποποιείται η συμφωνία που είχαν υπογράψει αρχικά την 1/4/99 για την ανάθεση αποκλειστικής διανομής των προϊόντων της Black & Decker και η διάρκεια συνεργασίας παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο (2005).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η εν λόγω συμφωνία παρατείνεται αυτοδικαίως για δύο ακόμη χρόνια (2006-2007), εφόσον η συνεργασία των δύο εταιριών είναι ομαλή και αρμονική και τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στο συμφωνητικό εμπορικής συνεργασίας των δύο εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v