Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλατινένιο Βραβείο στη ΜΙΝΕΡΒΑ

Με το πλατινένιο βραβείο τιμήθηκε η ΜΙΝΕΡΒΑ για τα 108 χρόνια παρουσίας και συνεισφοράς στην ελληνική αγορά τροφίμου σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πλατινένιο Βραβείο στη ΜΙΝΕΡΒΑ
Με το πλατινένιο βραβείο τιμήθηκε η ΜΙΝΕΡΒΑ για τα 108 χρόνια παρουσίας και συνεισφοράς στην ελληνική αγορά τροφίμου στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια του τριήμερου Συμποσίου για τα 100 χρόνια ιστορίας της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μινέρβα κ. Γιάννης Μπούρας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Μινέρβα στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό τρόφιμο και την ελληνική βιομηχανία, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ταυτόχρονα, αρκετοί καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθεσιακό περίπτερο της Μινέρβα και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα ΧΩΡΙΟ, τα οποία βασίζονται στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής, καθώς και τα προϊόντα BENECOL, που αποτελούν την πιο αποτελεσματική διατροφική επιλογή για τη μείωση της χοληστερίνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v