Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Πιστοποιητικό ποιότητας έλαβε θυγατρική

Με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 πιστοποιήθηκε η θυγατρική της Μπήτρος Συμμετοχών, Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΒΕΤΕ για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Μπήτρος: Πιστοποιητικό ποιότητας έλαβε θυγατρική
Σημαντικό βήμα στον τομέα της ποιότητας πραγματοποίησε η εταιρία Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΒΕΤΕ με την υιοθέτηση, εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία πιστοποιήθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων της και συγκεκριμένα για την ”εμπορία, διαμόρφωση και τοποθέτηση χαλύβων οπλισμού σκυροδέματος”, ενώ ο φορέας που ανέλαβε την πιστοποίηση του συστήματος Ποιότητας είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η εν λόγω πιστοποίηση είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρίας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να επιτυγχάνεται η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Σημειώνεται πως κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της εταιρίας Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος αποτελεί η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την κατεργασία και τοποθέτηση οπλισμού σκυροδέματος. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κέντρο κατεργασίας Χαλύβων Οπλισμού Σκυροδέματος της χώρας η εταιρία προσφέρει το πλήρες φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών, που αφορούν στον οπλισμό του σκυροδέματος των δομικών έργων, και, μάλιστα, σε ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποιοτικό επίπεδο, που ξεπερνά κατά πολύ τα σημερινά δεδομένα της εγχώριας αγοράς.



Η Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΒΕΤΕ αποτελεί μέλος του Ομίλου εταιριών Μπήτρος, ο οποίος μέσα από μια δυναμικά αναπτυξιακή πορεία 60 ετών, κατέχει σήμερα μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά κατεργασίας και εμπορίας χαλυβουργικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v