Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Αύξησε το ποσοστό της στη Fiber

Σε αύξηση του ποσοστού τους κατά 45% η κάθε μία στο μετοχικό κεφάλαιο της Fiber, προχώρησαν οι εταιρίες CPI και όμιλος Ζαφιρόπουλος. Το ποσό που κατέβαλαν η κάθε μία έκαστη ανήλθε στα 44.045 ευρώ.

CPI: Αύξησε το ποσοστό της στη Fiber
Σε αύξηση της συμμετοχής τους στο 45% του μετοχικού κεφαλαίου της FIBER Systems & Networks, η κάθε μία μέσω εξαγοράς μετοχών από τους βασικούς μετόχους της εταιρίας, προχώρησαν οι εταιρίες CPI A.E. και ο όμιλος Ζαφιρόπουλος.

Η εταιρία Fiber, δραστηριοποιείται στο χώρο της Δομημένης Καλωδίωσης και των υπηρεσιών Πιστοποίησης και Ασφάλειας Δικτύων, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση και η αύξηση της συμμετοχής των δύο εταιριών στο μετοχικό της κεφάλαιο (από 70% σε 90%) έγινε με την εξαγορά 11.500 μετοχών από την κάθε εταιρία ονομαστικής αξίας εκάστης 2,94 ευρώ και με αξία εξαγοράς εκάστης 3,83 ευρώ, καταβάλλοντας η κάθε εταιρία συνολικά το ποσό των 44.045 ευρώ.

Η FIBER Systems & Networks, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε προηγμένα συστήματα πληροφορικής και δικτύων επικοινωνιών. Τα προϊόντα που προωθεί, εγκαθιστά και υποστηρίζει η εταιρία αφορούν σε Συστήματα Υποδομής Κτιρίων και σε Ολοκληρωμένα Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών ενώ οι υπηρεσίες που παρέχει αφορούν σε Οικονομοτεχνικές Μελέτες Υλοποίησης και Επίβλεψης Έργων Δομημένης Καλωδίωσης, Υπηρεσίες Εγκατάστασης και Ρύθμισης Συστημάτων, Υπηρεσίες Πιστοποίησης Ασφάλειας Δικτύων και Δομημένης Καλωδίωσης καθώς και Συμβόλαια Συντήρησης και Υποστήριξης Συστημάτων.

H CPΙ, δραστηριοποιείται στην αγορά της Πληροφορικής και ιδιαίτερα στις επιμέρους αγορές της Εκτύπωσης, της Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας, της Ασφάλειας Δεδομένων, του Mobile Business και της Δικτύωσης. Με προβλεπόμενο κύκλο εργασιών 20,5 εκατ. ευρώ για το οικονομκό έτος 2001, που λήγει στις 30/6/2002 και κέρδη που θα πλησιάζουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Η Ζαφιρόπουλος, δραστηριοποιείται στις αγορές των συστημάτων ασφάλειας, πυρασφάλειας, ελέγχου πρόσβασης καθώς και ενεργειακού ελέγχου κτιρίων μέσω Η/Υ. Ο όμιλος Ζαφιρόπουλος (στον οποίο ανήκει η εταιρία ACON ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ Ε.Π.Ε.) μετέχει στο Group εταιριών ΕΡΜΗΣ SECURITY A.E., με σημαντικό ποσοστό συμμετοχής, είχε το 2001 κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 13 δισ. Δρχ. ενώ παρουσίασε κέρδη προ φόρων 1,4 δισ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v