Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σημαντικές εξελίξεις στον όμιλο Ανδρουλιδάκη

Δάνειο 1 δισ. δρχ. φέρεται να έλαβε από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, ο επιχειρηματίας Μ. Ανδρουλιδάκης, ενεχυριάζοντας το 65% των μετοχών της Clever Hellas, που εκδίδει τόν ”Επενδυτή”. Το οικονομικό management περνά στις Αττικές Εκδόσεις.

Σημαντικές εξελίξεις στον όμιλο Ανδρουλιδάκη
Ανάσα ρευστότητας έλαβε ο επιχειρηματίας Μ. Ανδρουλιδάκης (Stabilton, Επενδυτής, Sportime) ύστερα από δάνειο που έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, ενεχυριάζοντας το 65% των μετοχών της Clever Hellas ΕΠΕ, που εκδίδει την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα ”Επενδυτής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δάνειο ανέρχεται στο 1 δισ. δρχ. (άλλες πληροφορίες, λιγότερο έγκυρες, κάνουν λόγο για 1,5 δισ. δρχ.) και θα πρέπει να επιστραφεί έντοκα έως το τέλος του 2003.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι Αττικές Εκδόσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναλαμβάνουν το οικονομικό management της Clever Hellas, ενώ το εκδοτικό παραμένει στον κ. Ανδρουλιδάκη.

Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο 35% της Clever Hellas ανήκει στο βορειοελλαδίτη επιχειρηματία κ. Βιλδιρίδη, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστικές διενέξεις με τον κ. Ανδρουλιδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v