Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

Την εκλογή της κας Δέσποινας Μαυροσκότη ως μέλους του Δ.Σ., επικύρωσε η Βιοτέρ στην έκτακτη γ.σ. της 13ης Ιανουαρίου 2005, με απαρτία 61,61% και προχώρησε στην εκλογή νέου Δ.Σ. Για την ακύρωση ιδίων μετοχών, δεν ελήφθη απόφαση, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Βιοτέρ: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου
Την εκλογή της κας Δέσποινας Μαυροσκότη ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου, στη θέση του αποβιώσαντος μέλους κ. Ανδρέα Μαυροσκότη, επικύρωσε η Βιοτέρ στην έκτακτη γενική συνέλευση στις 13 Ιανουαρίου 2005, με απαρτία 61,61% και προχώρησε στην εκλογή νέου Δ.Σ.

Για το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, την ακύρωση ιδίων μετοχών, που αποκτήθηκαν δυνάμει της από 4/4/2001 απόφασης γ.σ., δεν ελήφθη απόφαση, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Βιοτέρ, το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, με εξαετή θητεία, έχει ως εξής:

* Μαυροσκότης Γεώργιος του Ανδρέα, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Κωνσταντινίδης Φίλιππος του Χριστόφορου, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Αδαμαντόπουλο Μιχαήλ του Κυριάκου, πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., εκτελεστικό μέλος.

* Κωνσταντινόπουλος Ιωάννης του Ιωάννη, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Μπέρσος Δημήτριος του Βασιλείου, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Πλιάτσκας Ιωάννης του Βασιλείου, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Στράτης Ευάγγελος του Γεωργίου, πολιτικός μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Τσαγκαρογιάννης Αριστοτέλης του Κωνσταντίνου, τοπογράφος μηχανικός, εκτελεστικό μέλος.

* Σακελλάρης Αναστάσιος του Γεωργίου, μηχανολόγος μηχανικός, μη εκτελεστικό μέλος.

* Χατζή Φωτεινή του Ιωάννη, δικηγόρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

* Κορρές Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος, δικηγόρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

* Κόντης Γεώργιος του Ιωάννη, δικηγόρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Σημειώνεται, πως η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπηση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών κατόπιν συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά στο τρίτο θέμα της ημερησίας διατάξεως ”ίδιες μετοχές της εταιρίας που απεκτήθησαν δυνάμει της από 4 Απριλίου 2001 απόφασης γενικής συνέλευσης των μετόχων -λήψη απόφασης για ακύρωση αυτών και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού ή/και για διάθεση μέρους αυτών στους εργαζόμενους της εταιρίας” δεδομένου ότι δεν υπήρξε η εκ του νόμου απαιτούμενη αυξημένη απαρτία των 2/3, απεφασίσθη η σύγκληση επαναληπτικής γ.σ. εντός της νομίμου προθεσμίας.

Τονίζεται, ότι εξουσιοδοτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο να ορίσει ημερομηνία συγκλήσεως της α’ επαναληπτικής γενικής συνελεύσεως με προτεινόμενη ημερομηνία αυτής την 2α Φεβρουαρίου 2005.

Στη σχετική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την συγκρότησή του θα αποφασισθεί και η ημερομηνία συγκλήσεως της επαναληπτικής γενικής συνελεύσεως των μετόχων και η δημοσίευση της προσκλήσεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v