Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: ”ΟΚ” από ΧΑ για Παράλληλη Αγορά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποδέχθηκε κατά τη χθεσινή (18/1/2005), πρώτη του έτους συνεδρίαση, την αίτηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ για εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ και θα διαβιβάσει τον φάκελό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου και τη χορήγηση της άδειας Δημόσιας Εγγραφής.

Μοτοδυναμική: ”ΟΚ” από ΧΑ για Παράλληλη Αγορά
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποδέχθηκε κατά τη χθεσινή (18/1/2005), πρώτη του έτους συνεδρίαση, την αίτηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ για εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ και θα διαβιβάσει τον φάκελό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου και τη χορήγηση της άδειας Δημόσιας Εγγραφής, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας είναι η ”S&B Βιομηχανικά Ορυκτά” (πρώην ”. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης”) με ποσοστό 84,98% και η ”Yamaha Motor Europe N.V.” με ποσοστό 15%.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ ως επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία της Yamaha Motor Corporation στην Ελλάδα, εισάγει και διανέμει μηχανοκίνητα δίκυκλα (μοτοσυκλέτες, scooters, ”παπιά”), πλήρη σειρά δίχρονων και τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων, εσω-εξωλέμβιους κινητήρες, Jet θάλασσας, συμβατικά φουσκωτά σκάφη, τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους (ATV), οχήματα χιονιού, ηλεκτρογεννήτριες, πλήρη σειρά ανταλλακτικών και αξεσουάρ ”Yamaha Genuine”, λιπαντικά μοτοσυκλετών και μηχανών θάλασσας ”ΥΑΜΑLUBE”.



Με στόχο τη συμπλήρωση και ενίσχυση του ονόματος της ΥΑΜΑΗΑ και τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης πρότασης για τον τελικό καταναλωτή, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ αντιπροσωπεύει τα προϊόντα των καταξιωμένων οίκων ΟHLINS, SHARK, RICHA, TERMIGNONI, ROCK OIL και VALVOLINE.

Το εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα, με 230 σημεία πώλησης κύριων και συμπληρωματικών προϊόντων, 130 εξουσιοδοτημένα συνεργεία και 7 σημεία λιανικής πώλησης που ελέγχονται από την κεντρική αντιπροσωπεία. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κηφισιά, ενώ θυγατρικές της έχουν την αποκλειστική ευθύνη διανομής στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία.

Εξάλλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης δήλωσε :

”Το ιδιαίτερα ευνοϊκό ξεκίνημα της χρονιάς με την έγκριση της αίτησής μας από το ΔΣ του ΧΑ αντικατοπτρίζει την ταχύρυθμη αναπτυξιακή πορεία με την ανάληψη νέων δραστηριοτήτων, καθώς και τα άριστα εμπορικά και οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων.

Το 2004 καταφέραμε να ανταποκριθούμε στους ιδιαίτερα υψηλούς στόχους που θέσαμε, σημειώνοντας αύξηση όγκου πωλήσεων της τάξης του 30% σε σχέση με το 2003. Παράλληλα η κερδοφορία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα αναρριχηθεί στα 5,5 εκ. ευρώ προ φόρων σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ συνέβαλαν καθοριστικά οι στρατηγικές αποφάσεις της τελευταίας τριετίας για είσοδο στον χώρο της λιανικής, η ανάληψη νέων αντιπροσωπειών συμπληρωματικών της κύριας δραστηριότητας, η συνεχής ανάπτυξη του Δικτύου Συνεργατών και η έμφαση που δόθηκε στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών μέσω νέων πρωτοποριακών εργαλείων.

Ηδη από το 2002 πιστοποιήθηκαν οι υπηρεσίες των κεντρικών γραφείων και του Δικτύου Συνεργατών μας κατά ISO 9001:2000. Εξίσου υψηλούς στόχους έχουμε θέσει για το 2005 προσβλέποντας σε αύξηση των μεγεθών μας σε επίπεδο μεριδίων αγοράς και κερδοφορίας, στις κύριες και συμπληρωματικές δραστηριότητές μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v