Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ -ΚΡΙ: Aύξηση του τζίρου κατά 20,7%

Η ΚΡΙ ΚΡΙ, αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της κατά 20,7% σε σχέση με το 2011 και ετοιμάζοντας επενδύσεις σε παραγωγικό εξοπλισμό αξίας 5 εκ. ευρώ.

ΚΡΙ -ΚΡΙ: Aύξηση του τζίρου κατά 20,7%
Η Κρι Κρι, αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καταγράφοντας μια συνεχή ανοδική πορεία σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της κατά 20,7% (σε σχέση με το 2011).

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα προϊόντα της που κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, η Κρι Κρι τιμά και πρεσβεύει τις αρχές και τις αξίες της ελληνικότητας και της αυθεντικής γνησιότητας, αδιάλειπτα από το 1954.

Σήμερα, συνδυάζοντας την παράδοση στη γεύση με την καινοτομία στην τεχνογνωσία της, η ΚΡΙ ΚΡΙ επεκτείνεται, πραγματοποιώντας τα επόμενα δύο χρόνια επενδύσεις σε παραγωγικό εξοπλισμό αξίας 5.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, η εξαγωγική της δραστηριότητα έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 15 χώρες στην Ευρώπη μεταξύ των οποίων Δανία, η Γερμανία και η Ιταλία, καθώς και στη Μέση Ανατολή. Η υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία που προσφέρουν τα προϊόντα της από 100% ελληνικό γάλα, έχουν εδραιώσει την ΚΡΙ ΚΡΙ ως ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που κατακτά επάξια την καρδιά των καταναλωτών!

Με απόλυτο σεβασμό στο κοινό που επιλέγει στην καθημερινότητά του την ΚΡΙ ΚΡΙ, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας ελέγχει καθημερινά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων, έχοντας πιστοποιηθεί από τις αρμόδιες αρχές και εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ με πίστη στην πράσινη ανάπτυξη και το ανθρώπινο δυναμικό της, εξελίσσει το σύγχρονο όραμα της για αγνά προϊόντα από άριστα υλικά, φτιαγμένα με μεράκι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, φυσικά, Ελληνικά!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v